Veilig en vertrouwd winkelen

Eenvoudig besteld, snel geleverd

Van 8:00 tot 17:30 telefonisch bereikbaar

Gratis bezorgd vanaf 50 euro

Highlights

Klantenservice

088 - 6266640

Wie zijn wij?

Meest verkochte producten

Composiet kabel kopen?

De composiet video kabel kun je herkennen aan een gele RCA / tulp stekker en is een makkelijke manier om je display met een apparaat te verbinden.
De composiet kabel transporteert alleen analoge video / beeld signalen, let op dat er geen audio word overgedragen, hiervoor kan bvb. een audio kabel met rood - witte (of zwarte) RCA tulp pluggen worden gebruikt. De kabel verbindt een randapparaat met een tv of randapparaten onderling, voor het geluid is een aparte audio kabel nodig. Het composiet video signaal transporteert alleen analoge videobeelden. Je herkent de kabel altijd aan een gele RCA tulp plug.

Klik hier om direct een composiet kabel te selecteren

Waar kan je een goede composiet kabel kopen?

Bij ons kan je vele verschillende composiet kabels krijgen en aanschaffen. Wij zorgen er voor dat een bestelling nog dezelfde dag wordt verzonden zodat deze de volgende werkdag mag worden verwacht. Je kiest de kabel naar keuze om deze daarna te betalen via ideal. Je betaald dus via jouw eigen vertrouwde bank.

Een composiet kabel nodig?! De kabel der kabels!

Wij zijn een speciaalzaak op het internet welke zorgt voor de levering van hoogwaardige en kwalitatieve kabels. Je kan snel en eenvoudig een bestelling plaatsen in de webshop. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je altijd contact opnemen met de service desk. Het is zo dat je op de zuster websites van Kabelvinder.nl nog veel meer andere kabels dan een composiet kabel kunt kopen. Neem daar dus ook gerust een kijkje als je bijvoorbeeld een usb kabel of een utp kabelnodig hebt!

Ontdek vandaag nog welke verschillende composiet kabels je bij ons kan kopen